left_image
Leerlingnieuws

Verhaal van Daniela uit de Hoorn:

Hallo allemaal dit is basisschool De Bombardon Almere

Het is weer een nieuwe schooljaar en wij zijn er weer om uw kinderen te helpen met hun lessen. Op deze school is naschoolse dagbehandeling [NDB] weer bezig, uw kinderen krijgen ook muziekles, gymles, kookles en crea.                                                                            

Structuur groep 8
Er is een structuur groep en een normale  groep.
In de structuur groepen hebben we twee juffrouwen , zo zorgen we er voor dat de kinderen genoeg aandacht krijgen met hun lessen en verbeteren ze hun lessen heel snel.

De pauzes
De kinderen van de structuur groep 8 eten tussen de tijdperk 10.30 uur tot en met 10.45 uur we hebben een grote pauze en een kleine, de kleine pauze duurt 15 minuten en de grote pauze duurt 30 minuten dat geldt voor alle klassen. De eerste pauze gaan ze om 10.10 uur naar buiten en de grote 12.15 uur. Er zijn lange dagen en één korte dag dat is woensdag. In de structuur groepen helpen we de kinderen meer met hun lessen we zorgen ook voor afleiding, we spelen dus meer in de structuur groepen.

Groep 8
In de  groep 8 zijn ze meer geconcentreerd op de lessen. Er wordt ook nog gespeeld maar niet zoveel als in de structuur groep, ze spelen wel buiten en eten ook maar niet op de zelfde tijdstip als de structuur groepen.

Mijn eerste week in groep 8
In mijn eerste week in groep 8 heb ik veel nieuwe kinderen ontmoet. De kinderen zijn aardig en kunnen goed met mensen omgaan. We hebben veel spelletjes gespeeld in de eerste week en we hebben veel plezier gehad. We hebben ook al een kalender gemaakt waarop staat wanneer iedereen jarig is en die hebben we ook versierd.

Dit schooljaar….
Ik heb zin in alle activiteiten zoals het schoolvoetbal, sportdag, de feestdag voor de NDB, schoolreisjes en Sinterklaas.
Ook wil ik leren om dingen in de agenda te zetten.

 

 

 

 

 

right_image